Hannu ja Kerttu - Teatteria koko perheelle 14.3. klo 14.00.

Hannu ja Kerttu - vai meneekö kaikki ihan pipariksi?

13.03.2020.

Varotoimenpiteenä, noudattaen THL:n ja Keminmaan kunnan ohjeita PERUMME huomiselle lauantaille 14.3. suunnitellut teatteriesitykset. Liput ennakkoon ostaneille palautamme lippujen hinnat.

Iloinen asia on kuitenkin se, että Teatteri Eurooppa4 vierailee meillä uudestaan jo loppuvuodesta 19.11. Silloinkin ohjelmassa on odotettu musiikkinäytelmä Harmony Sisters. Lapsille uutuutena esitetään Aikamatkaradio. Näistä lisää lähempänä ajankohtaa.

Nyt kaikille mukavaa viikonloppua! Muistamme noudattaa presidenttimme ohjetta siitä, että olemme toisiamme henkisesti lähellä, mutta fyysisesti pidämme välimatkaa ❤️


 

Ohjaus: Taina Mäki-Iso

Käsikirjoitus: Taina Mäki-Iso ja työryhmä

Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille

Esityksen kesto n. 50 min

 

Teatteri Eurooppa Neljän hullutteleva klovniseurue lähtee jännittävälle retkelle synkkään metsään Hannun ja Kertun kanssa! Grimmin veljesten klassikkosatu tehdään tietysti ihan omalla TE4-tyylillä ja musiikilla höystettynä! Miten nokkelat Hannu ja Kerttu selviävät hirmuisen kauheassa metsässä? Entä millaisia herkkuja noita mahtaakaan tarjota? Näillä hurmaavilla hölmöillä voi homma lipsahtaa hassuttelun puolelle ellei kaikki sitten mene ihan pipariksi!

LIPUT 8€

Osta liput www.pohjanrannanverkkokauppa.fi tai info@pohjanranta.fi tai 016 275070

 

ROOLEISSA:

Tiina Iisala, Neija Välilä, Maiju Jokinen ja Jari Silventoinen

TE4 Band:

Toni Lepistö, koskettimet

Antti Parviainen, kitara

Jaakko Tabell, rummut

Lavastus, valot ja ääni - Ville-Matti Laine

Puvustus - Raija Niiniaho

Kuvat: Jiri Halttunen