Musiikkinäytelmä Harmony Sisters 14.3. klo 18.00.

Musiikkinäytelmä Harmony Sisters

13.03.2020.

Varotoimenpiteenä, noudattaen THL:n ja Keminmaan kunnan ohjeita PERUMME huomiselle lauantaille 14.3. suunnitellut teatteriesitykset. Liput ennakkoon ostaneille palautamme lippujen hinnat.

Iloinen asia on kuitenkin se, että Teatteri Eurooppa4 vierailee meillä uudestaan jo loppuvuodesta 19.11. Silloinkin ohjelmassa on odotettu musiikkinäytelmä Harmony Sisters. Lapsille uutuutena esitetään Aikamatkaradio. Näistä lisää lähempänä ajankohtaa.

Nyt kaikille mukavaa viikonloppua! Muistamme noudattaa presidenttimme ohjetta siitä, että olemme toisiamme henkisesti lähellä, mutta fyysisesti pidämme välimatkaa ❤️

 


 

Harmony Sisters on kertomus kolmesta kotkalaissisaruksesta, joiden unelma kävi toteen: 30-luvun köyhistä kotioloista nousi glamouria hehkuva ihailtu trio, joka valloitti konserttilavat niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Joutuminen sodan pyörteisiin ensin kotirintamalla ja sittemmin Saksan viihdytyskiertueilla propagandakoneiston pelinappulana aiheutti kuitenkin romahduksen niin yleisönsuosiossa kuin keskinäisissä suhteissakin. Virallisen Suomen hylkäämä lauluyhtye ei silti kaikonnut koskaan kuulijoiden sydämistä, vaan säilyi siellä aina viimeiseen yhteiseen esiintymiseen asti ja pysyy mielissämme edelleen.

Teatteri Eurooppa Neljän musiikkinäytelmä Harmony Sisters on tarina unelmista, niiden toteutumisesta ja kaiken romahtamisesta. Se on kertomus laulun, musiikin ja kauneuden merkityksestä sota-ajan poikkeusoloissa sekä pienen ihmisen selviytymistaistelusta maailmanpolitiikan syövereissä. Mutta ennen kaikkea Harmony Sisters on tarina sisarusten välisestä yhteenkuuluvuudesta ja kaiken voittavasta keskinäisestä rakkaudesta.

Musiikkinäytelmä Harmony Sisters tulee ensi-iltaan Teatteri Eurooppa Neljän TE4 Klubilla Jyväskylässä syksyllä 2019. Näytelmän käsikirjoittaa ja ohjaa Jari Silventoinen ja ikivihreitä pursuavan musiikin sovittaa Eurooppa Neljän kapellimestari Toni Lepistö. Päärooleissa nähdään hurmaava kolmikko Tiina Iisala, Maiju Jokinen ja Neija Välilä, joita täydentää useissa miesrooleissa nähtävä Jari Silventoinen. Musiikista ja muista sivurooleista vastaa TE4 Band Toni Lepistö, Antti Parviainen, Kalle Saarelma ja Jaakko Tabell.

 

LIPUT 16€/ 14€ 

Osta liput www.pohjanrannanverkkokauppa.fi tai info@pohjanranta.fi tai 016 275070

 

Teatteri Eurooppa Neljä
Harmony Sisters

Käsikirjoitus ja ohjaus: Jari Silventoinen

Rooleissa: Tiina Iisala, Maiju Jokinen, Neija Välilä ja Jari Silventoinen

Orkesteri: Toni Lepistö, Antti Parviainen, Kalle Saarelma ja Jaakko Tabell

Puvut: Raija Niiniaho

Lavastus, valot ja äänet: Ville-Matti Laine