Mökit

Mökit

Mökkimme ovat avoinna ainoastaan kesäkaudella.


Olitpa matkalla joko yksin, ystäviesi tai perheesi kanssa löydät varmasti rauhallista retkitunnelmaa kauniin Kemijoen varrella sijaitsevista mökeistä!

Vuokraamme kolmea 4 hengen mökkiä. Mökin terassilta on kaunis näkymä joelle päin. Varusteluihin kuuluu 4 petiä (kaksi kerrossänkyä) liinavaatteineen ja pyyhkeineen, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro sekä vedenkeitin.  

Mökeissä ei ole juoksevaa vettä eikä vessaa, mutta viereinen huoltorakennus palvelee majoittujaa ympäri vuorokauden. Huoltorakennuksesta löytyy suihkut / saunat erikseen miehille ja naisille, keittiö, useampi wc, oleskelutila sekä pyykinpesumahdollisuus.

Aamiainen sisältyy mökin hintaan ja se tarjotaan Kylpylähotellin aamiaissalissa arkisin klo 7-9 ja viikonloppuisin klo 8-10. Aamuvirkuille tarjolla varhaisaamainen tilauksesta. 

Huoltorakennuksen saunat ovat päällä kesäisin klo 17-21. Saunasta voit pulahtaa vaivattomasti viilentävään Kemijokeen uimaan. Laituri sijaitsee Grillikodan takana, jossa voi halutessaan viettää aikaa.  Alueelta löytyy myös kirkkovene, jota voi vuokrata käyttöön. Kysy lisää vastaanotostamme!

Hinnat:

Mökki = 100€ / yö. Hinta sisältää aamiaisen.