Kesäteatteri 2018

Pohjanrannan kesäteatterissa Keminmaalla on viime vuosina esitetty useita näytelmiä, joista on tullut yleisömenestyksiä.

Aloitimme vuonna 2013 tanssikeskuksen yläkerrassa esitetyllä Talkootanssit -näytelmällä. Hyvät katsojaluvut rohkaisivat meitä rakentamaan nousevan katsomon ja hankkimaan nykyaikaiset valaistus- ja äänentoistolaitteet. Sittemmin olemme esittäneet Kesäillan farssin, Kulkurin valssin ja Myrskyluodon Maijan.

Ohjelmistossa on ollut myös minun kirjoittamiani ja ohjaamiani näytelmiä, joissa olen lisäksi näytellyt pääosaa. Vuoden 2016 Urho ja hänen kisällinsä keräsi suuren yleisön. Suosittu oli myös viime kesän näytelmä Manu ja minä.

Ensi kesäksi emme ole saaneet tuotetuksi omaa näytelmää. Siksi tarjoamme Pohjanrannan kesäteatterin tiloja teatteriryhmien käyttöön. Perimme tilojen käytöstä hyvin kohtuullisen vuokran. Vieraileva teatteriryhmä saa lipputulot kokonaan itselleen.

Olemme valmiit myös järjestämään harrastajateatterikilpailun, jos siihen ilmoittautuu riittävän monta ryhmää. Kilpailu voisi toteutua joko 29.6.-1.7. tai 6.-8.7. Kilpailuun perittäisiin 100€ osanottomaksu.

Voittajalle on luvassa 1000€ rahapalkinto!

Lisätietoja teatteritilan vuokrauksesta ja kilpailusta puhelimitse 016-275070 ja spostitse info@pohjanranta.com.

Paavo Väyrynen