Osteopaatti Mirella Arponen on paikalla Pohjanrannassa tilausten mukaan.

Osteopatia on käsin tehtävää tehokasta ja turvallista tuki- ja liikuntaelimistön häiriö- ja kiputilojen hoitoa. Osteopatiassa herkkä tuntoaisti yhdistyy vahvaan anatomian ja fysiologian tuntemukseen. Taustalla on ajatus ihmisestä kokonaisuutena.

Osteopaatti hoitaa tuki- ja liikuntaelimistön erilaisia toimintahäiriöitä, auttaa stressinhallinnassa ja sisäelin peräisissä oireissa kuten ruuansulatusongelmissa. Yleisiä tulosyitä osteopaatin vastaanotolle ovat muun muassa alaselkäkivut, välilevyongelmat, niska- ja hartiaseudun vaivat, päänsärky, migreeni, stressi, astma, hengitysvaikeudet, huimaus, ummetus ja närästys.

Vastaanotolle tultaessa tehdään alkuun kattava haastattelu, jossa kartoitetaan asiakaan yleinen terveydentila ja oireiden taustat. Tutkimuksessa arvioidaan asiakkaan ryhtiä, nivelten liikkuvuutta, kudosten tilaa ja tehdään tarkemmat testit riippuen oirekuvasta. Jokainen hoito suunnitellaan haastattelusta ja tutkimuksesta saadun tiedon perusteella. Hoito voi koostua esimerkiksi lihasten käsittelystä, nivelten mobilisaatiosta ja manipulaatiosta, kraniaalisesta eli pään alueen ja viskeraalisesta eli sisäelinten käsittelystä. Lopuksi annetaan ohjeita terveyden ylläpitämiseksi ja hoidon tueksi.

 

Osteopatia: 

60€ / aikuinen

40€ / lapsi

Hieronta:

32€ / 30 min

44€ / 45 min

52€ / 60min

65€ / 90min

 

Ajanvaraukset ja tiedustelut Pohjanrannan vastaanotosta puhelimitse 016-275070 tai s-postitse info@pohjanranta.com.

Vastaanottomme on avoinna klo 8-16.