Inge Villa 

Inge Villa on Viron Pärnussa sijaitseva hotelli. Se toimii vuonna 1935 rakennetussa hienossa huvilarakennuksessa, villassa. Inge Villassa on kuusi kahden hengen huonetta, kaksi kolmen hengen huonetta ja kolme sviittiä. Hotelliin voidaan lisävuoteiden kera majoittaa yhteensä 30 vierasta.

Kaikki hotellihuoneet on äskettäin kunnostettu. Niissä on WC, suihku, ilmastointi, televisio, kassakaappi ja jääkaappi. Hotellissa on sauna. Asiakkaiden käytössä on ruokasali, jossa on avotakka. Hotellissa on parvekkeita ja suojaisa ulkoterassi. Asiakkaiden käytössä on faksi/kopiokone ja ilmainen WIFI.


Inge Villa sijaitsee rauhallisella paikalla osoitteessa Kaarli 20 aivan merenrannan ja uuden rantakadun tuntumassa. Kaupungin keskustaan on lyhyt kävelymatka. Hotellin läheisyydessä on tarjolla hyvät kylpyläpalvelut. ( Tervise Paradiisi spaa-hotell & veekeskus).

Lisäksi Pärnussa on mahdollisuus golfin ja tenniksen pelaamiseen, keilailuun ja moniin muihin urheiluharrastuksiin. Myös kulttuuripalvelut ovat korkeatasoiset.
Lapsille on tarjolla kylpylöiden ja vesipuistojen lisäksi mm. skeittipuistoja ja luontokeskus. Uudessa Lottemaassa ja sen seikkailupuistossa kaiken ikäiset lapset varmasti viihtyvät.


Tähän saakka Inge Villa on toiminut ruotsalais‐virolaisen pariskunnan ylläpitämänä perhehotellina. Se on ollut avoinna vain kesäkauden. Me käytämme Inge Villaa ryhmämatkojen järjestämiseen sekä yksittäisille matkailjoille auki ja pidämme sitä avoinna myös talvikaudella.

 

Inge Villan kotisivuille pääset tästä.

 

Kesän 2018 (17.06.-19.08.) varaukset Ikaalisten matkatoimistolta 

Puh. 03 45 800 tai

www.ikaalistenmatkatoimisto.fi

 

Kesäkauden ulkopuolelle sijoittuvat ryhmävaraukset hoitaa Pohjanranta Oy 

info@ingevilla.fi

+358 (0)406744848