Pohjanportin näyttely ja kahvila löytyvät Jäämerentien varrelta!

Sijaitsemme Jäämerentien (E4) varrella. Olitpa siis matkalla pohjoiseen tai etelään, niin Pohjanportti osuu matkasi varrelle.

Olemme avoinna päivittäin klo 11-18.00.

Kahvilassa on tarjolla lounas ma-pe klo 12-15 sekä suolaista ja makeaa leivonnaista. Kahvilassa ja terassilla on myös anniskeluoikeudet.

Näyttelytilassamme on esillä Peräpohjalaisuutta esittelevä näyttely. Kahvittelun ja näyttelyyn tutustumisen aikana hybridi-autosi ehtii juuri sopivasti latautua pihapiirissämme olevissa latauspisteissä. Pysäköintitilaa pihaltamme löytyy runsaasti.

Pohjanportti toimii porttina niin Peräpohjolaan kuin myös Pohjanrannan tilalle, josta löytyvät Pohjanrannan kylpylähotelli, leirintäalue, juhla- ja kokoustilat sekä viinimyymälä. Tilan pihapiirissä on myös vuonna 2010 valmistunut Paanukirkko, joka on rakennettu 1300-luvulla Keminmaan Valmarinniemessä sijainneen kirkon mukaisesti.

 


Viikolla 2 (11.-15.1.) lounaat tarjouksessa -30%


Kuvan mahdollinen sisältö: tekstissä sanotaan POHJANPORTTI VIIKON LOUNAAT VIIKKO Maanantai: Kaalilaatikko ja puolukkahillo Tiistai: Makkarakeitto Keskiviikko: Lasagne ja vihersalaatti Torstai: Herkkuhernekeitto + pannari Perjantai Kermainen lohikeitto 9,50€ Lounas tarjolla ma-pe klo 12-15 Lounaslistan löydät myös nettisivuiltamme www.pohjanranta.f/pohjanportt Tervetuloa! Niemi-Niemeläntie 198, Keminmaa

Tervetuloa Pohjanporttiin ja Pohjanrannan tilalle!

Yhteystiedot:

pohjanportti@pohjanranta.com

Puh. 040 161 2470