Pohjanportin kahvila ja käsityömyymälä löytyvät Jäämerentien varrelta!

Sijaitsemme Jäämerentien (E4) varrella. Olitpa siis matkalla pohjoiseen tai etelään, niin Pohjanportti osuu matkasi varrelle.

PERAeMEREN KERMAINEN LOHIKEITTO LG

uusi aukioloaika nettisivu

Kysynnaen vuoksi vietaemme karaokeiltoja erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Seuraa sivujamme 

9.1.2023 alkaen Pohjanportti on avoinna joka päivä klo 12-20

Kahvilastamme löydät paikanpäällä leivottuja suolaisia sekä makeita herkkuja. Kahvilatyöntekijämme loihtivat myös halutessasi nyhtöpossutaskuja, toasteja, panineja sekä erikoisjuomia makuun kuin makuun. 

IMG 20220126 150809 216

Haluamme palvella niin paikallisia kuin ohikulkijoitakin. Olemme lyhyen matkan päässä Keminmaan keskustasta rauhallisella alueella. Meille on myös helppo pysähtyä matkustitpa sitten pohjoiseen tai etelään.

Ulkoalueella on loistava pysäköintialue ja hybridi-autojen latauspisteitä, jotka ovat maksuttomia asiakkaille. Syksyn 2022 aikana meille tulee myös mahdollisuus sähköautojen pikalataamiseen. Kahvilatilassa on seurapelejä sekä suuri televisio, (karaoke-illoista ilmoitetaan erikseen), joten illanvietto mukavuus on huomioitu myös.

Kahvilastamme löydät myös käsityömyymälän, jossa on upeita teoksia paikallisilta myyjiltä. Kauniita koruja, lämpöisiä asusteita sekä sisustus- ja lahjaideoita.

Kahvilassamme on myös pieni Peräpohjalaisuutta esittelevä näyttely, sillä Pohjanportti toimii porttina niin Peräpohjolaan kuin myös Pohjanrannan tilalle, josta löytyvät Pohjanrannan kylpylähotelli, leirintäalue, juhla- ja kokoustilat sekä viinimyymälä. Tilan pihapiirissä on myös vuonna 2010 valmistunut Paanukirkko, joka on rakennettu 1300-luvulla Keminmaan Valmarinniemessä sijainneen kirkon mukaisesti. 

Tervetuloa Pohjanporttiin ja Pohjanrannan tilalle!

Yhteystiedot:

pohjanportti@pohjanranta.com

Puh. 040 161 2470