Pohjanportin kahvila ja käsityömyymälä löytyvät Jäämerentien varrelta!

Sijaitsemme Jäämerentien (E4) varrella. Olitpa siis matkalla pohjoiseen tai etelään, niin Pohjanportti osuu matkasi varrelle.

karaoke 20.4

Screenshot 20220126 160201 01

 


Pohjanportti on avoinna joka päivä klo 10-18.00. 

Kahvilastamme löydät paikanpäällä leivottuja suolaisia sekä makeita herkkuja. Kahvilatyöntekijämme loihtivat myös halutessasi pitaleipiä, toasteja, panineja sekä erikoisjuomia makuun kuin makuun. 

IMG 20220126 150809 216

Haluamme palvella niin paikallisia kuin ohikulkijoitakin. Olemme lyhyen matkan päässä Keminmaan keskustasta rauhallisella alueella. Meille on myös helppo pysähtyä matkustitpa sitten pohjoiseen tai etelään.

Ulkoalueella on loistava pysäköintialue ja hybridi-autojen latauspisteitä, jotka ovat maksuttomia asiakkaille. Kahvilatilassa on  seurapelejä sekä suuri televisio, (karaoke-illoista ilmoitetaan erikseen), joten illanvietto mukavuus on huomioitu myös.

Kahvilastamme löydät myös käsityömyymälän, jossa on upeita teoksia paikallisilta myyjiltä. Kauniita koruja, lämpöisiä asusteita sekä sisustus- ja lahjaideoita.

Kahvilassamme on myös pieni Peräpohjalaisuutta esittelevä näyttely, sillä Pohjanportti toimii porttina niin Peräpohjolaan kuin myös Pohjanrannan tilalle, josta löytyvät Pohjanrannan kylpylähotelli, leirintäalue, juhla- ja kokoustilat sekä viinimyymälä. Tilan pihapiirissä on myös vuonna 2010 valmistunut Paanukirkko, joka on rakennettu 1300-luvulla Keminmaan Valmarinniemessä sijainneen kirkon mukaisesti.

Tervetuloa Pohjanporttiin ja Pohjanrannan tilalle!

Yhteystiedot:

pohjanportti@pohjanranta.com

Puh. 040 161 2470