Aikamatkaradio syksy 2021

Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Antti Viitamäki

Musiikin sovitus: TE4 Band

Ikäsuositus: ala- ja yläkouluikäisille

Esityksen kesto n. 50 min

Näytöksen kellonaika tarkentuu myöhemmin.

 

Nella on kiukkuinen. Hänen vaarinsa on luvannut jäätelön, mutta sen sijaan hän on jäänyt vanhan matkaradionsa lumoihin. Nella kyllästyy kuuntelemaan isoisänsä outoa, ikivanhaa suosikkilaulua. Hän yrittää sulkea radion, mutta saa sen vahingossa epäkuntoon.


Vaari yrittää hädissään korjata radiota, mutta kummallisen onnettomuuden seurauksena he molemmat joutuvat vangiksi radion sisälle. Tämän lisäksi vaari kiitää huimaa vauhtia ajassa taaksepäin, eikä Nellan auta muu kuin yrittää seurata häntä. Matka vie häntä koko ajan kauemmaksi, koko ajan oudomman musiikin maailmaan.

Ehtiikö Nella löytää vaarin ennen kuin radio hajoaa lopullisesti? Jääkö vaari ikiajoiksi ilman kaikkein rakkainta lauluaan?

Teatteri Eurooppa Neljän uusi musiikkinäytelmä on kiehtova matka pop-musiikin historiaan, jossa matkaa taitetaan hittien siivittämänä halki vuosikymmenten. Se on myös tarina välittämisestä ja toisten ihmisten hyväksymisestä ja kuuntelemisesta.


Vauhdikas popmusiikkiseikkailu sopii musiikin oppitunniksi niin ala- kuin yläkouluikäisillekin. Kysy tarjousta esitysvierailusta omalla koulullasi!

ROOLEISSA:

Tiina Iisala, Neija Välilä, Maiju Jokinen ja Jari Silventoinen

TE4 Band:

Toni Lepistö, koskettimet

Antti Parviainen, kitara

Jaakko Peltonen, basso

Jaakko Tabell, rummut

Lavastus, valot ja ääni - Ville-Matti Laine

Puvustus - Raija Niiniaho

Kuvat - Jiri Halttunen