Koko perheen teatteripäivä La 16.03.

klo: - , Keminmaa

Kylpylähotelli Pohjanrannassa vietetään lauantaina 16.3. koko perheen teatteripäivää, kun Teatteri Eurooppa Neljä vierailee Keminmaassa kahdella esityksellä.
Hurjan vauhdikas lastennäytelmä Pate, viidakon kuningas, nähdään klo 14.00 ja aikuisille tarkoitettu sairaan hauska teatterirevyy Suuri Valelääkärikirja (Live!) klo 18.00.

Pate, Viidakon kuningas, Liput 8,00€/hlö

Pate FB

Paten Totti-koira eksyy satamassa konttiin, joka matkaa Kraken laivalla Borneoon. Pate ja Senja lähtevät etsimään Tottia ja törmäävät vanhaan tuttuun viholliseen, joka yllättäin onkin tämän Krakenin kapteeni. Hirmuinen Kapteeni Hahab palaa kuvioihin, tällä kertaa poikansa Nilsin kanssa. Borneon viidakon apinat ja luonto ovat pulassa! Mutta onneksi Pate ja Senja ovat taas neuvokkaita, Kapteeni Hahab taltutetaan ja maailma pelastuu.

Vauhdikas musiikkiseikkailu vie mukaansa kaikki yli 5-vuotiaat!
Timo Parvelan Pate-kirjasarjan uusin, Pate, viidakon kuningas -kirjan pohjalta seikkailun on näytelmäksi kirjoittanut Tanjalotta Räikkä ja hän myös ohjaa näytelmän.

Suuri Valelääkäri Kirja (LIVE), Liput 15,00/13,00€/hlö

Valelaeaekaeri

Kolottaako? Nyrhiikö elämä? Eurooppa Neljän vastaanotto mielen kolotukseen ja nyrhimiseen on avoinna!

Suuri valelääkärikirja on sairaan hauska revyy, jossa potilas antautuu Eurooppa Nelosen valkotakkisten vietäväksi! Suuri Valelääkärikirja (Live!) katsoo suomalaista terveydenhoitoa vauhdikkaiden sketsien ja laulujen kautta kattaen koko ihmiselon kaaren. Se avaa vähintään puolittaisia totuuksia sairauksista ja niiden hoitamisesta, luulosairauksia myöten. Käsikirjoituksesta vastaa mm. Tankki täyteen ja Reinikainen -televisiosarjojen takaa löytyvä Jussi Tuominen yhdessä Janne Viitaniemen kanssa. Näytelmän on ohjannut Ola Tuominen. Pyydämme ottamaan huomioon katsomoon saapuessanne esityksen mahdolliset sivuvaikutukset: hallitsemattomat naurun pyrskähdykset, sitkeät korvamadot ja jälkikäteen ilmenevän endorfiinihumalan sekä määrämittaista pidemmän ilontunteen.

Suosittelemme esityksen yliannostusta, se on jopa suotavaa!

Liput myynnissä www.pohjanrannanverkkokauppa.fi 

Saatavilla myös ovelta ennen esitystä.